Infos

EPDM dakbedekking

EPDM is een dakbedekking van rubber die vooral geschikt is om te plaatsen op platte daken. Het is een oplossing die erg elastisch is en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Weerbestendig

EPDM is een zeer sterk elastisch materiaal. Daardoor scheurt en vervormt het minder snel, in vergelijking met andere soorten dakbedekking voor platte daken. EPDM kan veel weersomstandigheden aan. Van extreme zonneschijn tot zware vrieskou; deze dakbedekking behoudt zijn elasticiteit en zal niet scheuren. EPDM is daarnaast ook waterdicht en wortelbestendig. Daardoor is het perfect geschikt als ondergrond voor groendaken.

Duurzaam

EPDM vereist quasi geen onderhoud en is een erg duurzaam materiaal. Het gaat gemiddeld 30 à 50 jaar mee, afhankelijk van het merk en de kwaliteit van plaatsing natuurlijk. Een laatste - maar niet onbelangrijk - voordeel: de installatie gaat vrij vlot, in vergelijking met andere soorten dakbedekking.

Professioneel advies

Heb je vragen over EPDM dakbedekking? Of wil je weten welke andere soorten dakbedekking nog mogelijk zijn? Zoals dakpannen, leien daken, metalen dakplaten, dakkoepels of sandwichpanelen daken. Kom langs bij een vestiging in jouw buurt of contacteer ons even.


Beschikbaarheid

Avelgem
Beveren
Doornik
Gullegem
Ieper
Komen
Lauwe
Menen
Moeskroen
Quaregnon
Roeselare
Ronse
Zwevezele

Brussel
Grâce-Hollogne
Perwez
St-Agatha-Berchem
Wavre

Service beschikbaar

 

Onze partners

Vind de vestiging bij u in de buurt…

Kies uw vestiging