Infos

Dakpannen

Dakpannen zijn de meest gebruikte dakbedekking in België. Dat hoeft niet te verbazen, want er zijn veel mogelijkheden in materiaalkeuze, vorm, kleuren en afwerking. Bij YouBuild & Mpro ben je sowieso aan het juiste adres om dakpannen te kiezen die passen bij jouw project, dankzij ons uitgebreid gamma.

Dakpannen zijn er in allerlei soorten. Denk aan terracotta, beton en zelfs hout of metaal. Naar vorm toe gaat het van golvend tot plat.

Terracotta dakpannen

Dit type dakpannen is ietsje duurder dan betonpannen, maar je krijgt er heel wat voor terug. Om te beginnen voegen ze een flinke portie karakter toe aan een woning of gebouw. Ze zijn ook wat gladder en daardoor heb je minder last van vuil, mos of algen.

Betonnen dakpannen

Betonnen dakpannen zijn wat goedkoper dan hun keramische tegenhanger. Het leggen gaat vrij snel dankzij het grotere formaat. Ook complexe vormen zijn mogelijk, dankzij het gebruik van hulpstukken.

Professioneel advies

Heb je vragen over alle soorten dakpannen die we in ons gamma hebben? Of wil je weten welke andere soorten dakbedekking nog mogelijk zijn? Kom langs bij een vestiging in jouw buurt of contacteer ons even.

 


Beschikbaarheid

Avelgem
Beveren
Doornik
Gullegem
Ieper
Komen
Lauwe
Menen
Moeskroen
Quaregnon
Roeselare
Ronse
Zwevezele

Brussel
Grâce-Hollogne
Perwez
St-Agatha-Berchem
Wavre

Service beschikbaar

 

Onze partners

Vind de vestiging bij u in de buurt…

Kies uw vestiging